Share PDF

Search documents:
  Report this document  
    Download as PDF   
      Share on Facebook

Shkolla e Budallve

Humorist · 823 pëlqime

Shkolla Islame

Entertainer · 22.219 pëlqime

Orenxo Hoti dhe 36 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla Pa Emer

Gjilan · Shkollë · 7.223 pëlqime

Triumf B Arllati e pëlqen këtë.

Shkolla partizani

Atlet · 1.182 pëlqime

Shkolla Fillore Banje

rruga kryesore Banje Istog · Banja · banje e pejes Education

2 ishin këtu · 650 pëlqime Rrahim Ademaj e pëlqen këtë.

Shkolla Demton Shendetin

Komunitet · 1.156 pëlqime

Shkolla Ime

Shkollë · 16.104 pëlqime

Fidan Ismaili dhe 14 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Auto-Shkolla.com Uebsajt · 9.983 pëlqime

Kristi Motorristi dhe 10 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Mesme e Mjeksis "Dr.Xheladin Deda" Shkollë · 1.426 pëlqime

Aurora Pllana e pëlqen këtë.

Shkolla e mesme teknike "28 nëntori" Prishtinë Prishtinë · Shkollë · 4.932 pëlqime

Genci Sadiku Begolli dhe 6 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla e futbollit FC Prishtina

Stadiumi i qytetit: Rr. Fehmi Agani p.n. Prishtinë, Kosovë · Prishtinë · 10000

Ekip Sportiv i Shkollës

12 ishin këtu · 748 pëlqime

Fatmir Bllacaku dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla E Re

Shkollë · 1.038 pëlqime

Shkolla E mesme Profesionale "Kamez" Rruga OSBE · Kodër-Kamëz, Tiranë, Albania

Shkollë

48 ishin këtu · 758 pëlqime Ccomputer Proffesional e pëlqen këtë.

Shkolla 9-Vjecare"hillary Clinton" kamez Edukim · 729 pëlqime

Urim Halili e pëlqen këtë.

HIGH Shkolla• Interneti/Programe · 1.446 pëlqime

Shkolla Fillore " Lagjja 2" album fotosh. · 836 pëlqime

Shkolla Qemal Stafa( Faqja Zyrtare) Tirana, Albania · Edukim · 2.712 pëlqime

Fani Travel-Tours dhe 3 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla 'Skender Libohova' Lagje Skender Libohova · Lushnjë Shkollë

8 ishin këtu · 446 pëlqime

SHKOLLA OSH STRES

Music Chart · 889 pëlqime

Shkolla e mjeksis "Dr Xheladin Deda "official Mitrovica, Kosovo · Shkollë · 1.032 pëlqime

Shkolla Fillore Lagjia 2 Gjilan.

Edukim · 536 pëlqime

Shkolla e mesme Sezai Surroi - Bujanoc Bujanovac · Edukim · 1.470 pëlqime

HelenaMariaWiśniewskadhe2tëtjerëepëlqejnë këtë.

Shkolla Zenel Hajdini Gadime

Aktorë/Rregjizor · 772 pëlqime

Shkolla filllore "Abdullah Krashnica" Komunitet · 532 pëlqime

Shkolla ''Ali Ajeti'' Lladofc Podujevë · Edukim · 393 pëlqime

HIGH Shkolla•

Komunitet · 1.218 pëlqime

Shkolla 9-vjecare "Kamez e Re" Tiranë, Albania · Shkollë · 387 pëlqime

Shkolla Shqiptare e Athinës Feron 15 · Athens, Greece · 10434 Education

100 ishin këtu · 1.527 pëlqime

Ti, Kristi Motorristi dhe 10 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla e Mesme e Lartë - Gjimnazi "Eqrem Çabej" (Vushtrri)

Kosovo · Shkollë · 2.850 pëlqime

Mentor Hajrizi dhe 4 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Futbollit ''Ardhmeria''

Ekip sporti profesional · 843 pëlqime

Shkolla Dëshmorët E Kabashit Korishë Korish · Prizren · Kosov

Shkollë e mesme

0 ishin këtu · 359 pëlqime

Shkolla Fillore " Sadri Misini " ,Shipashnicë e Eperme Edukim · 558 pëlqime

Shkollaa

Shkollë · 441 pëlqime

Shkolla Fillore '' Hysni Zajmi'' - Vrellë ?? · 33333

Shkolla e mesme · Shkollë fillore 43 ishin këtu · 420 pëlqime

Shkolla "Abdyl Frashëri" Prizren Prizren · Shkollë · 4.435 pëlqime

Albana Gashi dhe 7 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Ti + Une = 1.

Libër · 961 pëlqime

Shkolla Fillore Adem Jashari - Çair

Shkup, Macedonia · Shkollë · 668 pëlqime

Auto Shkolla "VLORA"

Str. 13 Qershori · Ferizaj · 70 000 Shërbime profesionale

1 was here · 742 pëlqime Ilmi Rexhepi e pëlqen këtë.

Shkolla" Kongresi i Lushnjes"

Lushnjë · Shkollë · 340 pëlqime

Shkolla Fillore ''Ganimete Terbeshi'' Shkollë · 2.287 pëlqime

Kushtrim Rrakaqi dhe 2 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla fillore e mesme e ult "Astrit Bytyqi" klasa Vll-3 Edukim · 533 pëlqime

Shkolla e Kitares "Mirela" album fotosh. · 697 pëlqime Ahmet Gashi e pëlqen këtë.

Shkolla Islame

Edukim · 334 pëlqime

Shkolla mustafa bakiu

Biznes i Vogël · 353 pëlqime

Shkolla

Bankë/Institucioni financiar · 585 pëlqime

Shkolla e maleve

Film · 875 pëlqime

Shkolla "Exclusiv Academy" Prishtinë · Shkollë · 491 pëlqime

Shkolla e Thumanes

Shkollë · 723 pëlqime

Shkolla Fillore "Hyvzi Sylejmani" Kqiq i Madh Komunitet · 274 pëlqime

Shkolla mesme Luigj Gurakuqi Kline Klinë · Edukim · 1.710 pëlqime

Limi Rudaj dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Mesme Teknike "Presheva'' Preshevë · Shkollë · 1.667 pëlqime Arben Ramadani e pëlqen këtë.

Auto Shkolla Kushtrimi-A Ramiz Cernica · Gjilan · 60000 Biznes lokal

5 ishin këtu · 537 pëlqime

Shkolla Ekonomike " Ymer Prizreni " Prizren Shkollë · 1.696 pëlqime

Shkolla Fillore "Deshmoret e Tivarit" Peqan album fotosh. · 621 pëlqime

Shkolla-mesme Ekonomike Ali-hadri Peje Shkollë · 1.897 pëlqime

Shkolla naim frasheri

Vushtrri · Automobilstike · 565 pëlqime

Shkolla e Bashkuar "Durres"

Shkollë · 283 pëlqime

Shkolla Fillore "Ernest Koliqi"

Shkollë · 270 pëlqime

Shkolla Fillore-e Mesme E Ulet " Mustafë Shyti " Oshlan "

Edukim · 271 pëlqime

Shkolla mesme "Jonuz Zejnullahu" Viti Edukim · 303 pëlqime

X-5 SHkolla Kadri Kusari

Gjakovë · Biblioteka · 557 pëlqime

Shkolla Nevrus Vila "Sovjan" 9 AB

Sovjan · Sovjan, Korçë, Albania · Mini - Matura Shkollë

12 ishin këtu · 270 pëlqime

Shkolla Fillore "Dardania" Shkollë · 405 pëlqime

Tekstillna shkolla e Kiskave Shkollë · 471 pëlqime Urim Hasipi e pëlqen këtë.

Shkolla Fillore Haxhi Zeka Zahaq Çështje · 235 pëlqime

Shkolla e mesme " Hivzi Sulejmani " Fushë Kosovë

Shkollë · 1.247 pëlqime

Shkolla Qëndrore " Rexhë Rushit Zajazi " Shkollë · 326 pëlqime

Auto Shkolla "Ridi"

Ferizaj · Biznes lokal · 757 pëlqime Xhelal Rrahmani e pëlqen këtë.

Shkolla Fillore Ali Krasniqi ''Ujmirë'' Edukim · 304 pëlqime

Shkolla Ilir Konushefci Edukim · 249 pëlqime

Halil Mula dhe 2 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla 22 Tetori 2013

Berat, Albania · Edukim · 316 pëlqime

Shkolla 25 Maj Produkt/Shërbim · 712 pëlqime

Shkolla Fillore Enver Maloku "Podujev" Shkollë · 319 pëlqime

Shkolla e mesme e bashkuar orenje Shkollë · 228 pëlqime

Hervin Hyka e pëlqen këtë.

Shkolla Fillore " Musa Hoti " Mitrovice Mitrovica, Kosovo · Shkollë · 419 pëlqime Denada Shahini e pëlqen këtë.

Shkolla 28 nentori

Shkodër, Albania · Edukim · 3.874 pëlqime Grupi Thumbi dhe 12 të tjerë e pëlqejnë këtë.

T'Pres Te Shkolla

Pejë · Lajme /Uebfaqe mediale · 24.962 pëlqime Arberi Ch dhe 12 të tjerë e pëlqejnë këtë.

QRS & Shkolla e Futbollit "Lidhja e Prizrenit" Prizren · Ekip Sportiv i Shkollës · 1.127 pëlqime Agron Hoti e pëlqen këtë.

Shkolla Zenit

Prishtinë · Edukim · 4.362 pëlqime

Mire Havolli Shala dhe 9 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla "28 nentori" Shkoder

Shkodër, Albania · Komunitet · 4.291 pëlqime Grupi Thumbi dhe 7 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Futbollit "KF Arberia"

Ligë Sportive · 205 pëlqime

Shkolla "Bafti Haxhiu"Ramnishte. Figurë publike · 219 pëlqime

Shkolla numani fier goca sexy Komunitet

129 ishin këtu · 772 pëlqime Eris Eri e pëlqen këtë.

Shkolla e futbollit "Liridoni"

Ekip sporti profesional · 662 pëlqime

Shkolla fillore "Zenel Hajdini" Lupq i Poshtem Shkollë · 208 pëlqime

Shkolla Fillore "Safet Rexhepi" Zhiti

Shkollë · 245 pëlqime

Shkolla e Mesme e Bashkuar "Rexhep Mezini" Ishem Ishëm · Shkollë · 236 pëlqime

Shkolla e mesme Teknologjike "Hamdi Bushati" Shkodra, Shkodër, Albania · Shkollë · 402 pëlqime

Shkolla ta prish diten Biznes lokal · 4.155 pëlqime

Qëndrresa Higsas dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla Profesionale Kombetare" Ndre Mjeda" Bushat

Bushati, Shkodër, Albania Shkollë

6 ishin këtu · 206 pëlqime

Shkolla e futbollit Kf.Ramiz Sadiku''

Prishtinë · Ekip sporti profesional · 562 pëlqime Fatmir Bllacaku dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla e trushit

Edukim · 337 pëlqime

Shkolla Fillore "Agim Ramadani" Zhegër Shkollë · 1.218 pëlqime

Gazi Isufi dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla Jopublike Arianiti

Elbasani, Elbasan, Albania · Edukim · 1.534 pëlqime

Qendra Argetuese Blur dhe 11 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla Budallve

Humorist · 217 pëlqime

Shkolla fillore "7 Marsi" - Çellopek

Celopek, Brvenica, Macedonia · Shkollë · 1.143 pëlqime

Shkolla Deshmoret e Zhurit

Zhur · Shkollë · 282 pëlqime

Shkolla e Mesme e Bashkuar "Frederik Gjoni" Shkodër, Albania · Biznes lokal · 770 pëlqime

Shkolla Jon

album fotosh. · 195 pëlqime

Shkolla fillore "Bafti Haxhiu " Viti Vitina, Kosovo · Shkollë · 1.520 pëlqime Xhelal Rrahmani e pëlqen këtë.

Shkolla Mesme Asllan Berisha ne Rogove te Hasit Figurë publike · 1.032 pëlqime

Arsim Kallaba dhe 29 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla Fillore " Imri Elezi "

Shkollë · 518 pëlqime

Shkolla e Futbollit SHTIME

Ekip Sportiv i Shkollës · 1.005 pëlqime

Shkolla

Podujevë · Këngëtar/e/Grup Muzikor · 214 pëlqime

shkolla e mesme Ekonomike "Faik Konica'

Ferizaj · Shkollë · Faqe komuniteti · 1.633 pëlqime Xhelal Rrahmani e pëlqen këtë.

Shkolla e Mesme e Artit Gjilan

Gjilan · Shkollë · 974 pëlqime

Shkolla Zekeria Rexha - Faqja zyrtare Shkollë · 1.144 pëlqime

Alush Kryeziu dhe 3 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla numani fier goca sexy

Biznesi i Personit · 376 pëlqime

Shkolla 9-vjecare Sejdi Dida

Krumë · Shkollë · 361 pëlqime

Shkolla e Maleve

Aktorë/Rregjizor · 449 pëlqime

Shkolla "OSO KUKA"

Shkodër, Albania · Shkollë · 1.654 pëlqime Grupi Thumbi dhe 3 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Mesme "Faik Konica" Ferizaj Ferizaj · Edukim · 2.697 pëlqime

Gazmend Shabani dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

SHkolla "Ahmet Voka" (Gostil) Shkollë · 2.126 pëlqime

Alesia Mera dhe 6 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Strecet dhe Shkolla Film · 992 pëlqime Ìvá Ivv e pëlqen këtë.

''Shkolla Fillore'' ''Idriz Barani'' Edukim · 287 pëlqime

Shkolla e Mesme Teknike "11 Marsi" | Prizren Prizren · Shkollë · 640 pëlqime

Driton Rrustemi e pëlqen këtë.

Shkolla-Informatika Shkollë · 390 pëlqime

Canë Zhuja dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla "Oso Kuka"

Komunitet · 489 pëlqime

Shkolla Fillore " Emin Duraku" Prishtine

Shkollë · 228 pëlqime

Liridon S. Maliqi e pëlqen këtë.

Shkolla elektroteknike "Gjin Gazulli" (Faqja zyrtare) Prishtinë · Shkollë · 704 pëlqime

Shkolla Fillore ''Shotë Galica''

Filma/Muzikë · 234 pëlqime

Shkolla e Mesme e Mjekësisë KEKA - MED Klinë · Biznes lokal · 315 pëlqime

Shkolla E Futbollit "Drenasi"

Ekip amator sporti · 503 pëlqime

Shkolla e Mesme e bashkuar Ekonomik TRUSH Trush, Shkodër, Albania · Biznes lokal · 362 pëlqime

Shkolla "Eqerem Cabej" - Faqja Zyrtare Tirana, Albania · Shkollë · 918 pëlqime Deejy Shahini dhe 5 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Rruga Shkolla Me e Mire Çështje · 243 pëlqime

Shkolla e Mesme ' Frederik Gjoni '

Edukim · 661 pëlqime

Shkolla 'Liria' Milloshevë

Edukim · 439 pëlqime

Shkolla fillore "Naim Frashëri" f.Studeniçan / f.Moranë

Skopje · Shkollë · 776 pëlqime

Meti-pdsh Jakupi dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla " Qamil Guranjaku "

Elbasani, Elbasan, Albania · Shkollë · 341 pëlqime

Ìvá Ivv e pëlqen këtë.

Shkolla "Arsimi i Shqiperise" Shkollë · 413 pëlqime

Liridon S. Maliqi dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla Shqiptare e Studimeve Politike

Rr.Donika Kastrioti, Qendra Kotoni, Nr.3, Kati 4, Zyra 2 · Tirana, Albania · 1019

Education

3 ishin këtu · 767 pëlqime

Leonard Ferhati dhe 11 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla Zenel Hajdini Medvegjë

Medvegja · Shkollë · 967 pëlqime

Shteti Kosove dhe 3 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla Austriake "Peter Mahringer"

Rruga Dede Gjon Luli · Shkodër, Albania · 4000 Shkollë

34 ishin këtu · 461 pëlqime Nazim Tara e pëlqen këtë.

• Shkolla E Re • Shkollë · 219 pëlqime Ibri Braho e pëlqen këtë.

Shkolla Rrahman Cota

Librazhdi, Elbasan, Albania · Shkollë · 404 pëlqime

shkolla e mesme e mjeksise

Pejë · Shkollë · Faqe komuniteti · 1.662 pëlqime Reparti Obstetrik dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Mesme Profesionale Kamez

Ditarë personal · 263 pëlqime

Shkolla E MeSsme "Kuvendi Lezhes" Klasa Xl-11 viti Shkollë · 765 pëlqime

Xhelal Rrahmani e pëlqen këtë.

Shkolla Mesme "SEZAI SURROI" Edukim · 2.177 pëlqime

Mustaf Salihi dhe 7 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Mesme e Bashkuar Ishull-Lezhe. Shkollë · 302 pëlqime

George Kola e pëlqen këtë.

Shkolla ahmet delija

Skenderaj · Edukim · 357 pëlqime

Shkolla Teknike KL-X1

Kosovo · Edukim · 316 pëlqime

Ishalla shembet shkolla

Durrës · Aktorë/Rregjizor · Faqe komuniteti · 777 pëlqime

Shkolla profesionale IT Kolin Gjoka

Tirana, Albania · Shërbime biznesi · 651 pëlqime

Shkolla Pedagogjike Elbasan

Elbasan, Albania · Biznes lokal · Faqe komuniteti · 681 pëlqime

Besim Sadiku dhe 6 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla "SHEFQET GUZI"

Gramsh · Organizatë · 1.841 pëlqime Perikli Shuli dhe 3 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla ''Koli Gusho''

Komunitet · 376 pëlqime

Auto Shkolla

Vetura · 1.804 pëlqime

Mire Havolli Shala dhe 5 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla '' Sander Prosi " => Kl.12.C Tiranë, Albania · Biblioteka · 228 pëlqime

Shkolla 9-vjeçare "Gjon Gjonaj" Laç

Shkollë · 234 pëlqime

Shkolla 9-vjeçare "Osman Myderizi"

Tirana, Albania · Shkollë · 274 pëlqime

Ergys Hasa e pëlqen këtë.

Shkolla fillore dhe MU."Agim Bajrami"Stagovë Edukim · 296 pëlqime

Xhevdet Pantina dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla e Mesme Ekonomike Ali Hadri Peje Pejë · Shkollë · Faqe komuniteti · 957 pëlqime

Shkolla e Mesme Ekonomike "Ymer Prizreni" | Prizren Prizren · Shkollë · Faqe komuniteti · 578 pëlqime

Shkolla e Mesme e Bashkuar Hajmel

Edukim · 200 pëlqime

Shkolla fillore Fan.S.Noli Kamenic

Komunitet · 197 pëlqime

Shkolla e mesme profesionale Fehmi Agani Kline Shkollë · 286 pëlqime

Auto Shkolla Uno-1

Blagoja Toska 47/1 · Tetovo · 1200 Education

98 ishin këtu · 1.402 pëlqime

Burim Aliji dhe 5 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Shkolla fillore "Pashko Vasa"

Dobarce, Želino, Macedonia · Shkollë · 348 pëlqime Musli Dauti e pëlqen këtë.

Shkolla e Mesme "18 Tetori" Lushnje Komunitet · 2.081 pëlqime

Ti, Franko Meco dhe 5 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla Qemal Stafa Fushë-Krujë

Teens/Kids Website · 316 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla fillore esat mekuli Instrument muzikorë · 224 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla Jopublike "Migjeni"

Durrësi, Durrës, Albania · Edukim · 188 pëlqime Enea Cercizi e pëlqen këtë.

Shkolla Azem Hajdari album fotosh. · 358 pëlqime

Shkolla E Ardhmja E Dijes Lushnje

Edukim · 204 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e Mesme Teknike " Shaban Spahija " - Pejë

Shkollë · Faqe komuniteti · 1.103 pëlqime

Xhelal Rrahmani dhe 1 other person e pëlqejnë këtë.

Shkolla Fillore Deshmoret e Qyqavices ne Qirez Skenderaj · Vënde publike · 221 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e mesme "Sinan Tafaj"

Tirana, Albania · Organizatë · 2.024 pëlqime Ti, Gezim Kodra dhe 10 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla Fillore ''8 Marsi''

Edukim · 401 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e ulet e muzikes Rahovec Këngëtar/e/Grup Muzikor · 460 pëlqime Ti dhe Fahri Shehu e pëlqeni këtë.

Shkolla e mesme "sukth I RI "

Durrësi, Durrës, Albania · Shkollë · 219 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Auto Shkolla ''Koha''

Kline, Louisiana · Biznes lokal · 2.584 pëlqime Ti, Adrian Raci dhe 7 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla e Vallëzimit Modern''Dancing House'' Gjilan · Edukim · 462 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e mesme teknike "Fan S.Noli" (Maturantët) Shkollë · 1.067 pëlqime

Ti, Xhelal Rrahmani dhe 1 other person e pëlqeni këtë.

Shkolla "Sali Halili "Rrajce Rrajcë · Shkollë · 494 pëlqime

Ti, Bajram Bajrami dhe 2 të tjerë e pëlqeni këtë.

Auto Shkolla XAJA

Prizren · Biznes lokal · 554 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e mesme e Arteve Aplikative-ODHISE PASKALI

Artistë · 320 pëlqime

Ti dhe Ermir Gashi e pëlqeni këtë.

Barbi shkolla e princeshave

Film · 283 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla"Liria"SH.M.U-Strofc

Ekip Sportiv i Shkollës · 229 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e mesme "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Biznes lokal · 1.711 pëlqime

Ti, Armend Kovaqi dhe 3 të tjerë e pëlqeni këtë.

ღ유Shkolla e Mesme e Bashkuar Ekonomike "Trush"웃ღ

Shkollë · 389 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla filloree jashar bej shkupi

Ekip Sportiv i Shkollës · 208 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla Matosh Uka Fierze

Bajram Curri, Albania · Figurë publike · 200 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

"Shkolla Fillore Dituria Likovë " Aktorë/Rregjizor · 229 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e Mesme e Mjeksisë

Shkollë · 695 pëlqime

Shkolla 100 Vjetori i Pavarsise Kamez Shkollë · 228 pëlqime

Shkolla 9 Vjeçare 5 Deshmoret Suk I Poshtëm Faqe Edukimi · 201 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e mesme e Arteve Aplikative " ODHISE PASKALI "

Pejë · Shkollë · Faqe komuniteti · 937 pëlqime Ti dhe Mentor Thaqi e pëlqeni këtë.

Shkolla vendi ku kalon gjzsmen e jetes

Aktorë/Rregjizor · 492 pëlqime

Auto Shkolla " Mimoza " Gjilan

Kosovo · Automobilstike · 436 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla 28 Nentori Burrel

Burrel, Albania · Shkollë · 536 pëlqime

Ti, Revista-Emathia Mat dhe 7 të tjerë e pëlqeni këtë.

Auto Shkolla Era-Reli

Gostivar · Shkollë · 205 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla "THEMISTOKLI GERMENJI"

Korça, Korçë, Albania · Biznes lokal · 2.712 pëlqime Ti, Blu Spirit dhe 9 të tjerë e pëlqeni këtë.

SHKOLLA JOPUBLIKE "ALEN"

Fier · Organizatë · Faqe komuniteti · 4.427 pëlqime Ti, Flakim Tuna dhe 24 të tjerë e pëlqeni këtë.

Íshim Te M1r "Po Shkollã nã Pr1shí" √" Humorist · 778 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e Mesme Teknike 'Mehmet Isai' Gjilan Shkollë · 477 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Un Kam Lind Inteligjent Po Shkolla M'ka Prish Shfaqje televizive · Faqe komuniteti · 5.151 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla Zemra e Krishtit

Shkollë · 277 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla Shqipe Komunitet · 226 pëlqime

Ti, Elida Buçpapaj dhe 4 të tjerë e pëlqeni këtë.

shkolla "MARIA NDIHMETARE"

Shkodër, Albania · Biznes lokal · 864 pëlqime

Ti, Luftar Kola dhe 1 other person e pëlqeni këtë.

Shkolla e Muzikës "Amadeus" Music School Instrument muzikorë · 499 pëlqime

Ti, Mire Havolli Shala dhe 1 other person e pëlqeni këtë.

Shkolla Fillore " Zekeria Rexha " Gjakovë · Organizatë · 351 pëlqime Ti dhe Migena Arllati e pëlqeni këtë.

Shkolla = Shoqeri -> Gallata -> Dashuri Aktorë/Rregjizor · 1.116 pëlqime

Ti dhe Juri Sejdiaj e pëlqeni këtë.

Shkolla Fillore "26 Korriku"

Komunitet · 500 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

"shkolla Golaj HAS"

Golaj · Faqe Edukimi · 768 pëlqime

Ti dhe Xhelal Rrahmani e pëlqeni këtë.

Shkolla Fillore Selman Riza

Fushë Kosovë · Shkollë · 373 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla Rrezor Shkollë · 893 pëlqime

Ti, Gani Abazi dhe 59 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla Fillore ''Tre Deshmoret''

Shkollë · 464 pëlqime

Ti dhe Minir Sadiku e pëlqeni këtë.

Shkolla fillore "Abetarja" ne Softaj,Ferizaj Ferizaj · Shkollë · 467 pëlqime

Ti, Alberton Sahiti dhe 3 të tjerë e pëlqeni këtë.

shkolla:"Bajram Curri" Biznes lokal · 482 pëlqime

Ti, Altec Al dhe 1 other person e pëlqeni këtë.

Shkolla 9 vjecare ''Ahmet Gashi''

Tirana, Albania · Komunitet · 267 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Auto shkolla Ejona

Biznes i Vogël · 522 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e Mesme e Bashkuar Cerme Shkumbin Çermë Shkumbin, Fier, Albania · Shkollë · 535 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e Mesme - Gjimnazi "Remzi Ademaj" | Prizren Prizren · Shkollë · 264 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e muzikes "Gjilan" Instrument muzikorë · 543 pëlqime Ti dhe Arjeta Maka e pëlqeni këtë.

Shkolla Kongresi i Manastirit Gllamnik Organizatë · 984 pëlqime

Ti, Ard Ademi dhe 5 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla 9 vjecare ''Azem Hajdari'' Komunitet · 291 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla Fillore'"Dardania"

Dardania · Shkollë · Faqe komuniteti · 829 pëlqime Ti dhe Xhelal Rrahmani e pëlqeni këtë.

Shkolla jopublike "Iliria" Durrës · Edukim · 525 pëlqime

Ti, Teuta Qoba dhe 1 other person e pëlqeni këtë.

Shkolla - "Nazim Hikmet" - Miresh

Biznes lokal · 383 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla Speciale "Zëra Jete"

Elbasani, Elbasan, Albania · Edukim · 295 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

shkolla e mesme ekonomike

Përmet · Shkollë · Faqe komuniteti · 686 pëlqime Ti dhe Albert S. Mustafa e pëlqeni këtë.

Auto Shkolla ART

Gostivar · Shkollë · 607 pëlqime

Ti dhe Xhelal Rrahmani e pëlqeni këtë.

Shkolla 9 Vjecare Dragostunje

Edukim · 216 pëlqime

Ti, Cermenika FarmaciaCermenika dhe 1 other person e pëlqeni këtë.

Shkolla fillore "Kongresi i Manastirit"

Damjan · Shkollë · Faqe komuniteti · 357 pëlqime Ti e pëlqen këtë.

Shkolla "Zani i Shkodres" Koplik

Koplik · Shkollë · 290 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla e Muzikes dhe Artit " Misbah&Friends" Instrument muzikorë · 566 pëlqime

Ti, Mire Havolli Shala dhe 3 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla e Mesme Jopublike Rilindja Durrës · Organizatë · 505 pëlqime

Ti dhe Xhelal Rrahmani e pëlqeni këtë.

Shkolla "Gjergj Kastrioti" Durrës · Shkollë · 738 pëlqime

Ti, Xhelal Rrahmani dhe 1 other person e pëlqeni këtë.

SHKOLLA SARINA 2002

Tirana, Albania · Biznes lokal · 1.147 pëlqime Ti, Bora Ismaili dhe 5 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla HavziNela Kukes

Shkollë · 1.265 pëlqime

Ti dhe Andi Gashi e pëlqeni këtë.

Shkolla 26 Korriku Bruc Faqe Edukimi · 391 pëlqime

Ti, Leo Nardo dhe 2 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla Politike

Prishtinë · Organizetë joqeveritare (OJQ) · 447 pëlqime

Ti, Fatos Haziri dhe 3 të tjerë e pëlqeni këtë.

Shkolla më e mira ne Gjilan Selami Hallaqi Shkollë · 296 pëlqime

Ti e pëlqen këtë.

Shkolla "24 Maji"

Vlora, Vlorë, Albania · Shkollë · 311 pëlqime

Ti, Fadi Cankollari dhe 1 other person e pëlqeni këtë.